YouTop 9 nieuwe catamarans op de marktr

Catamarans worden elk seizoen steeds populairder, zowel onder Bali Catspace sail als onder zeilliefhebbers. En wat is er niet om van te houden – comfort, ruimte, gemakkelijk te verplaatsen, om maar een paar voordelen te noemen. Zonder verder oponthoud brengen we u onze selectie van beste catamarans die beschikbaar zijn voor charter!
Bali 4.2 Open ruimte
Bali 4.2Het belangrijkste kenmerk van het ontwerp van Bali-catamarans is een OPEN, ononderbroken ruimte die naadloos door de hele catamaran kan bewegen. De stijve voorwaartse cockpit was ongezien voordat Bali Catamarans besloten elke centimeter van de ruimte te gebruiken. Het interieur en exterieur worden één, dankzij de grote kantelbare garagedeur die kuip en salon naadloos samenbrengt.
Bali 4.3 MY is de eerste (en enige) catamaran van haar formaat die de salon direct verbindt met de voorste cockpit, waar de hele bemanning comfortabel kan loungen en zonnebaden! Een andere noviteit is de doucheruimte die gescheiden is van het hoofd voor nog meer gebruiksgemak. Nog meer ligweide voor uw zeilvakantie in Kroatië vindt u op een uitzonderlijk comfortabele fly-bridge en op het stuurstation dat is ontworpen voor zeilen met één hand of met korte handen.
De ruime salon is het handelsmerk van Bali catamarans, en Bali 4.2 is geen uitzondering, met voldoende zithoek rond de tafel met een geïntegreerde bar. In het hart van Bali-catamarans heerst een filosofie van comfort en ruimte. Bali 4.2 is de nieuwste in de familie van succesvolle catamaranmodellen, die een zeilvakantie in de open ruimte naar een ander niveau tilt! Bekijk prijzen en beschikbaarheidBali 4.6Met het frame eleganter dan ooit, is Bali 4.6 een showstopper in haar klasse. Ze brengt dat handelsmerk Bali-efficiëntie in ruimtegebruik en Open Space. Achterkuip en salon worden één grote woonkamer met de kantelbare salondeur.
De kombuis is volledig uitgerust met een kookplaat, een grote dubbele koelkast met vriesvak en een waterkoeler. Nieuwe interieurmaterialen brengen een nieuwe elegantie in de esthetiek van de Bali-catamarans. Vanuit de salon heeft u direct toegang tot de solide voorste cockpit om te genieten van de zon en de verfrissende zeebries.Bali CatspaceDe nieuwe catamaran BALI Catspace, bedacht door Olivier Poncin en ontworpen door Lasta Design, combineert de nieuwste innovaties op het gebied van cruisen. Bali Catspace volgt de baanbrekende voetsporen van haar voorgangers, zoals de solide voorste cockpit, te openen/intrekbare voorramen, kantelbare salondeur en toonaangevende flybridge.
Het is de enige 40ft-catamaran met een flybridge die van beide kanten toegankelijk is en ruimte voor vier personen om achter het roer te loungen. Bovendien is er 20% meer leefruimte dan de concurrentie.
Bali 4.8Tot op heden is de BALI 4.8 Open Space de enige catamaran van zijn formaat met een indelingsconfiguratie in 6 hutten en 6 badkamers. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de buitenruimtes, banken en ligweide, voor, achter en op de flybridge die comfortabel plaats biedt aan liefhebbers van sterrenkijken…
Om de hele bemanning comfortabel te huisvesten voor uw zeilvakantie, heeft u natuurlijk een zeer grote opslagcapaciteit nodig. Met 1.000 liter vers water en 615 liter koelvolume behoort de BALI 4.8 Open Space tot de top in zijn categorie… inclusief de ijsmaker!
Net als de BALI 5.4 is de supergrote binnenruimte volledig “open” en “transformeert”, dankzij de grote, gemotoriseerde draai-kiepdeur die de ruimte in enkele seconden volledig opent en de nieuwe voordeur die toegang geeft tot de boeg en voorste cockpit met zijn loungeruimte en grote ligweide, zonder de externe gangboorden te hoeven gebruiken. Het grote, volledig uitschuifbare voorraam en de verschuifbare zijramen zorgen voor optimale ventilatie en een panoramisch uitzicht naar buiten. Een ander nieuw kenmerk, overgenomen van de 5.4 voor meer privacy, is toegang tot de achterkajuiten (of centrale hutten, afhankelijk van de configuratie) die via twee grote luiken naar de achterkuip gaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button